Verse melk direct van de koe en boer Kees

De pure melk van Boer Kees komt rechtstreeks van zijn boerderij – Erve Holtwick – in Agelo. Aan de basis van de melk staan zijn bruine Jerseykoeien. Het nieuwsgierige karakter van deze koeien tovert ieder voorjaar weer een glimlach op het gezicht van elke voorbijganger. Dan is het namelijk de tijd dat Kees zijn staldeuren weer opent en het buitenseizoen wordt ingeluid. Tot oktober is het aan de dames zelf of ze buiten willen grazen of binnen willen luieren.

'Vanuit de boerderij gaat de melk direct naar de winkel'

De aandacht en liefde die Kees voor zijn Jerseykoeien heeft, willen we jou laten proeven. Daarom verwerken we de romige melk direct in de geavanceerde minizuivelfabriek op ons erf. De melk zit binnen 24 uur na het melken in de fles. En dan volgt een korte reis, want van de boerderij gaat de melk direct naar de winkel. “Vers is nu ook écht vers.” En je weet zo precies waar jouw glas melk vandaan komt en hoe het gemaakt wordt.

Over de melk

Heerlijk verse zuivel

Boer Kees en zijn Jerseykoeien stoppen veel liefde en aandacht in het ‘brouwen’ van de melk op het erf van de boerderij. De melk wordt altijd binnen 24 uur na het melken verwerkt en verpakt in een geavanceerde minizuivelfabriek. Boer Kees voegt niets toe aan de rijke Jersey-melk. En er vindt geen vermenging plaats met melk van andere boerderijen. Zo weet je precies waar jouw glas melk vandaan komt en hoe het gemaakt wordt.

Natuurlijk

Extra oog voor de natuur

Boer Kees uit Agelo is een natuurinclusieve boer. Dat betekent dat de aandacht voor zijn koeien bij de bodem begint: bij het glooiende Twentse coulissenlandschap rondom de boerderij.

Hij laat de natuur zoveel mogelijk zijn gang gaan; gebruikt geen gewasbeschermingsmiddelen op zijn land en zaait witte klaver, cichorei en smalle weegbree in het grasland om het leven boven én onder de grond te stimuleren.

Meer lezen? - Neem een kijkje op www.twentsezuivelvanboerkees.nl

Direct & Puur

Proef de Twentse natuur!

Zuivel van boer Kees herken je aan het blauwe etiket met bloemrijke achtergrond - een knipoog naar ons landschap. Door de melk direct op het eigen erf verwerken is de smaak van de natuur nu wel heel dichtbij. Proef de Twentse natuur!


Vind een winkel in jouw buurt

Mijn Melk boerderij

Boer Kees