Recept

Chiapudding met yoghurt en granaatappelpitjes

Voor dit ontbijtje heb je maar 5 minuten van je tijd nodig! De chiapudding maken we met volle yoghurt van Mijn Melk. Bereid het ontbijt de avond van tevoren voor, zodat je er de volgende ochtend meteen van kunt genieten. Ideaal! Koop Mijn Melk nu bij Albert Heijn en proef de versheid!

Ingrediƫnten

Voor 2 personen

  • 500 gr Mijn Melk volle yoghurt
  • 4 el chiazaadjes
  • 100 gr granaatappelpitjes
  • 2 kandijkoeken

Aan de slag

  1. Doe de yoghurt in een kom en mix dit met het chiazaad. Vul de glazen tot halverwege met de yoghurt. Maak hierboven op een laagje met de granaatappelpitjes en dek dit af met de rest van de yoghurt.
  2. Zet voor minimaal 4 uur in de koelkast, maar een hele nacht is nog beter.
  3. Haal de chiapudding de volgende ochtend uit de koelkast. Verkruimel de kandijkoeken en top de chiapudding hiermee af. Verdeel er nog wat extra granaatappelpitjes overheen.