Nieuws

Nieuw

Volle yoghurt van boerin Yvonne

Met trots lanceren we ons nieuwste product: Volle yoghurt zo van boerin Yvonne uit Bodegraven. Met deze nieuwe toevoeging aan ons assortiment kunnen wij nog meer consumenten voorzien van hoogwaardige, authentieke en traceerbare zuivelproducten.

De productie vindt plaats op de boerderij van boerin Yvonne, gelegen in het groene hart te Bodegraven. De yoghurt die op haar boerderij wordt geproduceerd is volledig natuurlijk. Boerin Yvonne: “We halen er niks uit. Net zoals de volle melk heeft de volle yoghurt het van nature aanwezig vetgehalte. En dat proef je!”. Elke lepel volle yoghurt van boerin Yvonne is heerlijk rijk en zacht van smaak.

Van boerderij tot lepel

Wat de volle yoghurt van boerin Yvonne onderscheidt is de traceerbaarheid. De opname van een unieke QR-code op elke pot geeft inzicht in alles wat je graag te weten wil komen over die specifieke pot yoghurt. Door het scannen van de QR-code krijgen consumenten toegang tot gedetailleerde informatie over het hele productieproces, zodat ze uit de eerste hand kunnen zien met welke zorg en aandacht elke partij yoghurt wordt gemaakt.

Nieuws

Zo van de boerderij

Vanaf deze week is de volle yoghurt van boerin Yvonne zowel online als in de winkel exclusief te koop bij Albert Heijn. "We zijn verheugd om de volle yoghurt van boerin Yvonne te introduceren bij onze trouwe klanten", zegt Corina van Mourik, Salesmanager van Mijn Melk. "Dit product vertegenwoordigt onze toewijding aan het leveren van zuivelproducten die niet alleen lekker zijn, maar ook volledig traceerbaar en transparant. Door lokale boeren zoals Yvonne te steunen, zorgen we ervoor dat onze klanten toegang hebben tot de beste zuivelproducten die kunnen worden getraceerd tot aan de bron."

MIJNMELK_0623_AE_16.jpg