Nieuws

Met trots kondigt boerin Yvonne aan dat haar verse melk en yoghurtproducten uit Bodegraven nu verkrijgbaar zijn bij Picnic onder het zuivelmerk "Mijn Melk". Voorheen werden de producten verkocht als boerenmelk en boerenyoghurt van Picnic. Vanaf vandaag zullen de producten te vinden zijn met het trotse gezicht van boerin Yvonne op de verpakking. Hierdoor kunnen klanten genieten van dezelfde kwaliteit melk en yoghurt, maar in een nieuw jasje.

Lokale voedselproductie

korte keten

Yvonne is een groot voorstander van voedsel dichtbij huis produceren. Ze gelooft sterk in het belang van lokale voedselproductie en de voordelen die dit met zich meebrengt voor zowel consumenten als boeren. Boerin Yvonne: “Door samen te werken met Picnic, wordt deze visie werkelijkheid. De korte keten die we met Picnic realiseren, zorgt ervoor dat de melk die vandaag gemolken wordt, morgen al bij jou op de tafel kan staan. Dat is nog eens vers genieten!”

Lees het verhaal van boerin Yvonne
De melk die vandaag gemolken wordt kan morgen al bij jou op de tafel staan. Dat is nog eens vers genieten!

Duurzamere fles

minder plastic

Daarnaast is er ook goed nieuws voor de yoghurtliefhebbers. De verpakking van de yoghurt gaat van een 500 gram pot naar een handige 1-literfles. Hierdoor kunnen klanten voordeliger genieten van nog meer yoghurt. Bovendien zijn de nieuwe flessen lichter gemaakt met twee belangrijke voordelen: ten eerste kan de fles gemakkelijk worden uitgeknepen, waardoor er minder yoghurt achterblijft, en ten tweede betekent dit een 15% reductie in plasticgebruik, waardoor de verpakking duurzamer wordt.

Bestel vandaag nog de volle melk, halfvolle melk en/of volle yoghurt bij Picnic. Vandaag besteld is morgen in huis!

Vind een van onze andere verkooppunten