'IK WIL HET MOOIE TWENTSE COULISSENLANDSCHAP GRAAG BEHOUDEN EN HERSTELLEN'

Zuivel van boer Kees is rijke melk, vol van smaak – direct van Erve Holtwick in Agelo. De mooie, sterke Jersey-koeien van boer Kees bepalen zelf waar ze gaan en staan, buiten of binnen. "Buiten kan er gegraasd worden in het kruidenrijke grasland dat is omheind door struweel en kleurige bloemenranden; een prachtig coulissenlandschap dat niet alleen veel ruimte biedt aan onze koeien, maar ook aan vogels, insecten en kleine zoogdieren."

'Vanuit de boerderij gaat de melk direct naar de winkel'

De optimale leefomstandigheden voor de koe zorgen voor lekker romige melk die direct na het melken verwerkt wordt in de geavanceerde minimelkfabriek op het erf. "Heerlijke Jersey-melk – van nature rijker aan voedingsstoffen en smaak – is nu nog verser en dus lekkerder. Het resultaat van een harmonieuze samenwerking tussen natuur en landbouw in Twente!"

Over de melk

Heerlijk verse zuivel

Zuivel van boer Kees herken je aan het blauwe etiket met bloemrijke achtergrond, lekker opvallend in het zuivelschap.

De melk kan de dag na verwerking al bij jou op tafel staan. Deze super verse melk wil je vast zelf proeven. Vanaf nu in de supermarkt, in Agelo en omgeving.

Natuur

Extra oog voor de natuur

Boer Kees uit Agelo is een natuur inclusieve boer. Hij heeft dus extra oog voor de natuur. De familieboerderij Holtwick is prachtig gelegen in het Twentse landschap. "Kruidenrijke graslanden, bossen, beekdalen, houtwallen, singels, poelen en stukjes heide wisselen elkaar af. Deze mooie Twentse natuur wil ik graag behouden en herstellen. Want: als de natuur zijn gang kan gaan, komt het de smaak van de melk ten goede."

Op het erf heeft boer Kees een eigen kleine geavanceerde minimelkfabriek staan waarin de melk – direct na het melken van de koe – wordt verwerkt en gebotteld. "Ik voeg niets toe aan de unieke, pure, romige melk. Er is geen vermenging met melk van andere boerderijen of tussenkomst van een grote zuivelfabriek. Vanuit de boerderij gaat de melk direct naar de winkel!"

Superverse en smaakvolle melk, lokaal geproduceerd

Boer Kees, Agelo

Wilt óók u weten waar uw zuivel vandaan komt? Dat begrijpt boer Kees als geen ander! "Biodiversiteit, dierenwelzijn en gezondheid zijn vandaag de dag erg belangrijk. Kleine merken en natuurlijke, onbewerkte producten – uit de buurt – zijn dan ook erg in trek. Zuivel van boer Kees is direct, eerlijk en puur. Super verse en smaakvolle melk, lokaal geproduceerd – voor de échte melkliefhebber!"

Mijn Melk boerderij

Boer Kees