Verse melk & yoghurt

Zo van ons land in je hand

Ontdek de nieuwe campagne van Mijn Melk, waar de boerderij tot leven komt aan de keukentafel. Met onze nieuwe campagnespot verbinden we de wereld van de boer met verschillende genietmomenten. Van een heerlijk glas melk tot een kleurrijke yoghurtbowl. Zo van ons land in je hand.

Videostream niet beschikbaar
Je browser herkent geen van de beschikbare video-indelingen.
Klik hier voor veelgestelde vragen over HTML5-video.

Heerlijk glas

Verse Melk

Ouderwets genieten van een heerlijk glas verse melk tijdens het ontbijt, de lunch of gewoon tussendoor. Mijn Melk kan elk moment van de dag. Bij ons weet je waar je melk vandaan komt. Van welke boerderij. Van welke koeien. En wat er met de melk is gedaan. En dat is fijn. Want als je weet dat iets goed zit, is het zorgeloos genieten van de lekkerste melk.

Genieten van een

Volromige cappuccino

Mijn Melk is perfect voor in je cappuccino. De meeste Nederlandse melk wordt gestandaardiseerd en afgeroomd. Zonde! Onze volle melk is alleen verhit en gehomogeniseerd, en gaat daarna gelijk in de fles. Verder niets. De melk is altijd hoger in vet en daardoor heerlijk romig en volzoet van smaak. Perfect voor in de cappuccino of ander melkdrankje.

Verse & gezonde

start van je dag

De Mijn Melk boeren maken naast melk ook yoghurt. Dit doen ze zelf in hun eigen mini-zuivelfabriek op het erf. De melk ging van de koe naar de mini-zuivelfabriek om de yoghurt te fermenteren en in flessen te vullen. Verder is er niets uitgehaald. En dat proef je! Lekker vers, zo van ons land in je hand.

Klik HIER en ontdek onze recepten