Nieuws

Zo van de boerderij naar jouw tafel

Mijn Melk nu ook bij Albert Heijn online te bestellen

We kondigen met trots de lancering aan van vier van onze zuivelproducten bij Albert Heijn online. Voortbouwend op het succes in de winkel, breiden we ons bereik uit naar de onlineklanten, waardoor het voor consumenten nog makkelijker wordt om onze zuivelproducten thuis te consumeren. Wel zo makkelijk! "Als boer doet het me goed om te zien dat onze verse melk nu ook online verkrijgbaar is”, zegt Reijer Rotgans, onze Mijn Melk boer van Wieringen. “Dankzij de fantastische samenwerking tussen de landelijke detailhandel en lokale boeren kun je nu genieten van de echte boerderijervaring, rechtstreeks aan je deur geleverd.”


Bekijk de producten op Albert Heijn Online

volle yoghurt & biologische volle melk

Nu het assortiment van Mijn Melk ook online verkrijgbaar is, kunnen klanten onze zuivel moeiteloos in hun virtuele winkelwagentje leggen terwijl ze hun gebruikelijke winkelroutine volgen. Ook onze nieuwste aanwinst, de volle yoghurt zo van boerin Yvonne, is vanaf nu online verkrijgbaar.

"We vinden het geweldig om onze aanwezigheid in de online winkel van Albert Heijn uit te breiden en ons nieuwe product, volle yoghurt, te introduceren bij onze klanten", zegt Corina van Mourik, salesmanager van Mijn Melk. "Bovendien zijn we verheugd om Boer Guus' biologische volle melk aan te kunnen bieden aan het hele land. We zijn ervan overtuigd dat deze vier producten met enthousiasme en liefde zullen worden ontvangen.”

Lees meer over onze volle yoghurt
“Je kan nu genieten van de echte boerderijervaring, rechtstreeks aan je deur geleverd.”

Boer Guus, onze Mijn Melk boer uit Udenhout: "Ik ben heel trots dat mijn biologische volle melk nu verkrijgbaar is in de online winkel van Albert Heijn. Al jaren zet ik me in voor duurzame landbouwmethoden en zorg ik ervoor dat elke koe op mijn boerderij met liefde en respect wordt verzorgd. Door deze samenwerking met Mijn Melk en Albert Heijn kan ik de natuurlijke kwaliteit van onze verse melk met het hele land delen.”

Lees boer Guus z’n verhaal